FÓRUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guns N' Roses news 2004–2006

Goto down

Guns N' Roses news 2004–2006 Empty Guns N' Roses news 2004–2006

Příspěvek pro Admin 18/8/2019, 16:21

Guns N' Roses news 2004 - 2006

Tak to vypadá, že se začala dít další zajímavůstka okolo GN'R, či spíše některých bývalých členů. Z různých projektů jako Neurotic Outsiders, Slash's Snakepit, Blues Ball atd., se vyklubala nová kapela. Dříve se to jmenovalo jen The Project a byl to projekt Slashe a několika bývalých kumpánů z GN'R. A hle, chlapi se později sešli na koncertě, zahráli si živě skvělý jam (ještě se Stevenem Tylerem z Aerosmith) a co se nestalo, než že z bývalého The Project vznikla regulérní kapela s názvem V e l v e t  R e v o l v e r . A obsazení?
Slash, Duff McKagan, Matt Sorum (zatím samí bývalí Pistolníci, co?), dále zpěvák Scott Weiland ze Stone Temple Pilots (na zpěváka byl vyhlášen konkurz a bylo to i někde v TV) a spíše studiový kytarista Dave Kushner, prý jejich "tajná zbraň".
První koncert Velvet Revolver se konal 19. června 2003 a kromě jiných písní vlastní tvorby nebo třeba od Sex Pistols zazněla například také It's so easy od GN'R. Úspěch obrovský, sound a styl vůbec skvělý, takže kapela je na světě. Teď už se jen všichni fanoušci těší na první album a koncertní šňůry. Název VELVET REVOLVER je zajímavým spojením dvou protikladů – jemného sametu a revolveru ...stejně jako, ehm, jistá kapela jménem Guns N' Roses...
Co se týče Guns N' Roses, od zrušeného turné po USA se zatím nic nedělo, na různých internetových stránkách se objevují různé fámy o důvodech zrušení turné a pravidelného se nedostavování Axla na koncerty, ale všechny zprávy jsou jen nepodložené spekulace. Měl by proběhnout jeden koncert, asi v září 03. Na album Chinese Democracy se stále čeká a podle slov členů kapely by mělo vyjít už brzy... ale to už známe, že? Za všechny fanoušky doufám, že se tak opravdu brzy stane. Jejich slavná věta, která už dlouho slouží coby jediná informace o očekávaném albu na jejich internetových stránkách od Interscope, zní zhruba takto: "Stay tuned for the upcoming Chinese Democracy album." Několik kapel, například The Offspring či Blink 182, si už z dlouho slibovaného alba dělá legraci a paroduje různé názvy alb GN'R, například Use your erection, či Chinese democrazy... V létě 2004 mají GN'R opět vystoupit na festivalech.
Axl propůjčil svůj hlas postavě rádiového DJ Johnyho "Nightmare" Smithe v počítačové hře Grand Theft Auto 3: San Andreas a svoji roli prý zvládl opravdu brilantně, DJ má skvělé hlášky a v rádiu pouští rockovou muziku.

Březen 2004
Část 3, aktualizace
Kolem GN'R se konečně opět něco děje. V březnu 2004 má vyjít na denní světlo nové album GN'R – bohužel to ovšem opět není ono avizované a dlouho očekávané nové album Chinese Democracy, nýbrž první oficiální výběr Greatest Hits, který obsahuje největší hity plus píseň Sympathy for the Devil, která doposud na žádném albu GN'R nebyla, jen jako soundtrack (viz předchozí zápisy).
Ovšem naskytly se dva problémy: první je ten, že se proti tomu někteří fanoušci bouří – mohlo by to zpomalit vydání nového alba a také na albu není žádná z novinek, které GN'R hráli na posledních koncertech (The Blues, Madagascar, Silk worms atd – viz výše). Druhý a hlavní problém je ten, že hlavní tahouni GN'R, čili Axl Rose a bývalí členové Slash a Duff McKagan, podali na společnost Geffen (jejich bývalý label), která album chce vydat, žalobu z toho důvodu, že prý s nimi nikdo od Geffenu nekonzultoval výběr písní ani grafickou podobu alba apod., a že by to mohlo zpomalit vydání očekávaného nového alba GN'R. Soud jejich žalobu prý zatím předběžně zamítl. U Geffenu už asi byli naštvaní, že nové album GN'R stále nevychází, navíc už Axlovi nabídnuli několik milionů, když ho vydá do určité doby ...ale Axl si vždy dělal věci po svém a ve svém vlastním čase.
Další novinka je, že od "nových" Guns N' Roses odchází kytarista Buckethead, protože se údajně chce věnovat sólové aktivitě (tohle už se stalo této kapele vlastně podruhé, i když se Slashem to bylo trochu jinak). Co se týče koncertů, zatím je známo jen to, že Guns N' Roses v květnu 2004 vystoupí na festivalu Rock In Rio.
Slash a Duff v březnovém rozhovoru (2004) pro německou MTV přislibují Evropské turné Velvet Revolver se zastávkami mimo jiné i v Německu.

Duben 2004
Část 4 (aktualizace)
Účast Guns N' Roses na koncertu Rock in Rio, který měl být v květnu v Lisabonu, se prý ruší z důvodu odchodu Bucketheada. Taktéž nové album "Čínská demokracie" vyjde opět o něco později, Axl prý dá do několika měsíců veřejnosti na vědomí nějaké datum, do kdy by mělo vyjít... Ač se proti albu Greatest hits lidé – i členové kapely – bouřili, album přesto vyšlo, je k mání už i v ČR.
Kapele Velvet Revolver vyjde nejen první EP, ale rovnou i DVD se záznamem prvního koncertu, kde zazněly songy např. od Sex Pistols, dále třeba song Negative creep od Nirvany či It's so easy od GN'R, plus dvě vlastní písně.

Květen 04
Je to chvíle, co se bývalí i současní chlapci z Guns N' Roses sešli u soudu proti bývalému labelu Geffen a výběrovce Gratest Hits (která mimochodem opravdu jako oficiální výběr nestojí za moc – jak výběr některých songů a jejich počet, tak booklet), a nyní jsou u soudu znovu: tentokrát ovšem proti sobě. Slash a Duff žalují Axla kvůli tomu, že prý neoprávněně používá společně natočené songy jen pro své vlastní účely a požadavky Slashe a Duffa pro vlastní využití kvapem smétá ze stolu. Axl prý teď chce natočit znovu píseň Welcome to the jungle s jinými (svými) muzikanty a poskytnout ji snad pro film Black Hawk Down, Slash a spol. by ostrouhali. Lidé od filmu to odmítli, takže Axl nedostane nic. Co ze soudu bude a jestli z toho něco Slash s Duffem vytřískají, to se uvidí...

Červen 2004
Na německém Mtv se objevuje klip "Slither" od Velvet Revolver. Slash, Duff, Matt, Dave & Scott... bomba! Také už i v ČR vychází první album skupiny VR s názvem Contraband.

Červenec 04
Velvet Revolver jsou nabití! Zpěvák Scott Weiland má povoleno (díky drogám a průserům se musí léčit) na několik hodin každý den jít do zkušebny, takže album se nahrálo – a sklízí ty nejlepší kritiky. Kapele to perfektně šlape a hraje se jim spolu prý opravdu dobře.
A něco ke Guns N' Roses: Axl si udělal producenta sám a album Chinese Democracy je prý již skoro hotové, je jen otázka krátkého času, kdy se má oficiálně vydat na trh. Ovšem jestli se bude kvůli odchodu Bucketheada natáčet znovu, to zatím asi nikdo neví. Nejspíš ne.
Dále také vyšla deska s názvem "Hollywood Rose: The Roots of Guns N' Roses", na které jsou nejstarší nahrávky z dob vzniku kapely. Jsou zde známé věci GN'R, ale ve více verzích i songy jako Killing time, Rocker, Shadow of your love atd. – a ty jen tak snadno neseženete...

Srpen 2004 – květen 2005: nepsal jsem z důvodu nedostatku příležitosti (a neměl jsem PC).

Červen 2005
Dlouho jsem neměl možnost psát novinky, takže to shrnu:
Velvet Revolver mají další klip, Falling to pieces, a v současnosti jezdí turné a koncerty, na konci června budou hrát i v Praze jako předkapela Black Sabbath.
Guns N' Roses by měli vydat Chinese Democracy letos a možná budou i koncerty (...).
Axl nedávno žaloval společnost, která vydala album Hollywood Rose: The Roots of Guns N' Roses, protože to asi bylo opět proti souhlasu lidí z kapely (Axl, Slash & Duff). Připomeňme, že se jedná o nahrávky víceméně z dob před GN'R, ovšem některé kousky už jsou ke slyšení (v upravené verzi) na některých albech.
Steven Adler, původní bubeník GN'R, má už delší dobu kapelu Adler's Appetite a jezdí s ní turné. Stejně tak někteří noví členové mají sólo koncerty.
PS: Z některých internetových stránek si můžete stáhnout živé verze – většinou z roku 2002 – nových písní GN'R, které budou na albu Chinese Democracy. Jsou to Rhiad and the Bedouins (dřive Oklahoma), Madagascar, Chinese democracy, The Blues, Silk worms a možná i I.R.S. Posledně jmenovaný song pronikl načerno do rádia (demo verze) jako ochutnávka z nového alba GN'R, ale nakonec se neví, jestli to byl originál, co to vlastně bylo za song a kde byl doopravdy pořízen. Kolem celé události se strhlo několik debat na internetu apod.

Srpen 05
Velvet Revolver hráli v Praze ještě se Soulfly jako předkapela Black Sabbath (na koncertě jsem bohužel nebyl). VR hráli své klasické kusy a mimo jiné i song It's so easy od GN'R, který hrají často.
A něco ke Guns N' Roses: Vyšlo DVD s názvem AXL ROSE – The Prettiest star. Je to ovšem neoficiální biografie, rozdělená na různé složky. Jsou zde samozřejmě věci z minulosti, ale také složka ze současnosti s názvem "Chinese Democracy".
A jak to tak podle různých zvěstí vypadá, album Chinese Democracy možná opravdu vyjde už letos, snad na podzim. Kéž by...
Axl vs Slash & Duff se neustále kvůli něčemu soudí, ale vše se řeší pouze přes právníky a dochází ke sporům, založeným na nepodložených dohadech, a vše se propírá přes různé americké noviny. Známý byl případ, kdy se zjistilo, že jedna žaloba od Slashe a spol. proti Axlovi byla založena jen na omylu (tiskové chybě)...

Září 2005
Guns N' Roses: Z původního data (podzim 05) vydání sešlo a sám velký Axl slíbil vydání několikamilionového zatím nevydaného alba Chinese Democracy na začátek příštího roku (doslova "early next year") – ovšem řekl to kdesi jen několika fanouškům. Dizzy Reed, kromě Axla nyní jediný člen z asi nejslavnější sestavy (?) kolem roku 92, poskytuje rozhovor, v němž mimo jiné říká, že věří v Axla a to, co dělá. Někteří členové GN'R (například Tommy Stinson, Dizzy Reed a Richard Fortus) mají sólové projekty, což ale není nijak na závadu kapele, zatím na to mají dost času. Dizzy má vedlejší kapelu Hookers & Blow.
Mimochodem, Dizzy a také Tommy Stinson ještě uvádí, že GN'R už mají nahraného materiálu dobře na dvě až tři alba. Už se taky kdesi na webu šušká, že by další alba mohla vyjít zanedlouho poté... Ale teď se, myslím, zatím můžeme soustředit na dlouho očekávanou Čínskou demokracii...

Říjen 05
Dizzy Reed poskytl rozhovor, který se dá i stáhnout z netu. Ještě jsem ho bohužel neslyšel, ale říká se tam prý něco jako "velmi, velmi brzy"...!
Stay tuned...

Listopad 2005
Novinka: Na 6. března 2006 je ohlášeno nové album Guns N' Roses... ovšem ne, není to ještě "Axlův dlouho očekávaný opus Chinese Democracy", nýbrž to jen Geffen vydává pokračování výběru, čili Greatest Hits 2.
Velvet Revolver neustále koncertují, Slash si občas zajamuje s dalšími muzikanty.
Taktéž vyjde ještě jeden výběr s názvem "Welcome to The Jungle: The Very Best of Guns N' Roses".

Prosinec 05
Vydání výběru Welcome to The Jungle: The Very Best of Guns N' Roses prý zatím nebylo nikým oficiálně potvrzeno.

Leden 2006, část I.
GN'R: Podle různých zvěstí a náznaků to vypadá, že Chinese Democracy opravdu vyjde v březnu 2006. Dokonce i Slash, který s tím ale samozřejmě nemá nic společného, měl v jednom rádiu rozhovor, kde mimo jiné říkal, že prý slyšel z důvěrných zdrojů od lidí okolo kapely, že by to opravdu v tu dobu mohlo vyjít.
Podle slov některých členů GN'R je album prý již hotové a pracuje se na bookletu. Každopádně oficiálně ještě není nic potvrzeno.
Jedna věc je jasná – až to album vyjde, tak to bude tedy událost, jaká nemá obdoby!
Velvet Revolver: Kapela chystá nové album a dle slov Weilanda bude toto album koncepční. Duff říká, že Contraband byla taková první ujasňující deska a nyní prý jsou VR již opravdovou kapelou.

Leden 2006, část II.
Axl prolomil mlčení!
Axl Rose se objevil na párty kapely Korn, která se konala k příležitosti jejich nového turné. Nechával se fotit s ostatními a poskytl novinářům několik odpovědí, zejména ohledně nového alba. Řekl v kostce to, že lidé tento rok uslyší muziku – "People will hear music this year." – čímž samozřejmě myslel Chinese Democracy. Také řekl, že mezi jeho nejoblíbenější songy patří Better, There Was A Time a The Blues. Také tajemně naznačil, že by se po vydání té bomby na trh mohly konat nějaké koncerty...
Tentokrát už to vypadá opravdu velmi slibně...!

Únor 2006, část 1
Další nové fotky Axla!
Stejně jako z Korn párty, jíž se Axl zúčastnil v lednu, byly také pořízeny fotky na večírku Victoria's Secret v Show Nightclubu, NY, kde byl Axl 9. února 2006. Nijak velké rozhovory se tentokrát asi nekonaly, ale všechno nasvědčuje tomu, že letošní rok bude opravdu zlomový.

Únor 2006, část 2
GN'R chystají koncerty!!! Na stránkách heretodaygonetohell.com se objevily zprávy odkazující přímo na stránky agentur, pořádajících koncerty a festivaly letos v létě. Guns N' Roses mají zatím podle těchto zpráv naplánovánu účast na následujících festivalech:
Nova Rock Festival v Rakousku, 15.6. – 17.6. 2006; (+ Metallica atd.)
Gods Of Metal – Bologna, Itálie, 4.6. (ještě bude potvrzeno)
Rock In Rio 2006 – Lisabon, 27.5.
Download Festival – Donnington, UK, 9.6. – 11.6. (+ Metallica atd.)
RDS – Dublin, Irsko, 9.6., RDS Arena (+ Mötley Crue)
Všechno jsou to festivaly s hodně kapelami, minimálně na festivalech Donnington a Nova Rock budou GN'R jako hlavní tahouni spolu s Metallicou.
No a dá se samozřejmě logicky očekávat, že do té doby vyjde album, protože by asi těžko hráli bez toho, aby vyšlo (i když proč by ne, a nebylo by to poprvé). Takže je to jasné, tentokrát už se to opravdu začíná dít a máme se na co těšit...!!!
Guns N' Roses are back!!!
Potvrzují se koncerty, členové se objevují na veřejnosti a říkají, že to můžeme čekat každou chvílí...!

Březen 2006, část 1
GN'R: Stále se něco děje. Potvrzeny další účasti na festivalech!
Varšava, Polsko, 15.6.2006;
Burgenland, Rakousko, 17.6.2006;
Dessel, Belgie, 24.6.2006.

Březen 2006, část 2
Potvrzeny další koncerty GN'R:
Palais Omnisports, Francie, 20.6.06
Stockholm Globen, Švédsko, 26.6.
Roskilde Festival, Dánsko 29.6.
Helsingfors, Finsko, 5.7.06
a pravděpodobně i Waldrock Festival, Holandsko

Březen 2006, část 3
Neuvěřitelné se stalo skutečností!!! Sice to ještě není stoprocentní, ale vzhledem k tomu, že Guns na svých stránkách nemají o novém turné žádné zmínky a přitom hrají, tak to asi bude pravda...
Dnes, 8. března 2006, se objevily na internetu zprávy, že Guns N' Roses v rámci svých koncertů na festivalech i samostatných show zavítají i do České republiky, do Sazka Areny v Praze!!!
Po chvíli to bylo potvrzeno i společností Sazka a objevilo se to na několika webových stránkách, takže se dá předpokládat, že to asi bude skutečně pravda.
13. června 2006 budou hrát Guns N' Roses v Praze!!!!!
Spoustě lidí se splní sen, po čtrnácti letech tu budou znovu hrát, je to neuvěřitelné!!! Kdo to propásne, bude hodně litovat.
Lístky se budou prodávat od 20. března a od 22. března i online...

Březen 2006, část 4
Novinkami se to jen hemží, Axl se objevuje na různých akcích a po internetu kolují nové fotky. Další novinka je, že Guns N' Roses údajně vystoupí na Rock Am Ring v Německu a také v Holandsku.

Duben 2006, část 1
Axl prostřednictvím tisku odpověděl na údajné Slashovy lži – Slash totiž v nějakém rozhovoru řekl, že celou dobu nové GN'R podporoval apod., což samozřejmě není pravda, protože se mimo jiné Axl vs. Slash a Duff často tahají po soudech. Axl si tyto lži už nenechal líbit. Jeho právník také prohlásil, že Slash nedávno navštívil v ranních hodinách Axlův dům a vyznával se z toho, že Scott Weilland (Velvet Revolver) je podvodník, Duff bezpáteřní, Matta že nesnáší atd. Duff se k tomuto v tisku vyjádřil neurčitě.

Duben 2006, část 2
Prvním koncertem GN'R po tak dlouhé době nebude až Rock in Rio (27. 5. 2006), jak se veřejnost zatím domnívala, nýbrž dvě warm-up show v New Yorku, které jsou naplánovány na 15. 5. a 17. 5. 2006.

Květen 2006, část 1
Axl Rose se na telefonát Sebastiana Bacha objevil v rádiové show Eddieho Trunka. Baz zavolal Axlovi na mobil, a Axl mu řekl, že je na zkoušce kapely, kde zrovna hrají Nightrain, nicméně za nějakou dobu se objevil a s dalšími muzikanty zde měli více jak dvouhodinový rozhovor o muzice všeobecně, vyprávěly se různé zážitky a mluvilo se i o blízké budoucnosti GN'R (celé se to dá stáhnout v mp3 z internetu a je to fakt bomba). Na otázku ohledně nového alba Axl neurčitě řekl, že to vidí na podzim či konec podzimu, ale deska prý určitě vyjde letos.
Axl také řekl, že sestava kapely je stále stejná, jen přibyl jeden další člen – jméno se zatím tají a není to prý nikdo z minulosti kapely. Také se spekuluje o dočasné účasti Izzyho Stradlina! Mluví se i o možném turné po UK.
Jen je škoda, že album nevyjde ještě před letošními koncerty. Ale hlavně doufejme, aby opravdu vyšlo letos! I když o tom už zasvěcení fanoušci asi tolik pochybností nemají...
Další novinka: GN'R budou hrát dva koncerty spolu s Rolling Stones – 10.6. a 12.6.06 v Německu.
Do třetice: Warm-up show v New Yorku budou celkem čtyři – 12., 14., 15. a 17. 5. 2006.

Květen 2006, část 2
Yes, je to tady! A tentokrát už doopravdy – Guns N' Roses are back!!!
Guns N' Roses vystoupili poprvé po třech a půl letech živě, a to v New Yorku, jak bylo avizováno. Podle různých zpráv a review to byly úžasné show, tedy zatím proběhly ty dvě, 12. 5. a 14. 5. 2006. Na internetu je dost fotek a dají se zatím stáhnout i dvě písně v mp3 – Better a The Blues, i když zvuková kvalita těchto bootlegových mp3 kolísá.
Kromě starých věcí zahráli GN'R tyto novější písně, z nichž některé už hráli na World tour 2002, ovšem přibyly i některé další, které jsme zatím mohli jen těžko shánět na netu: Better, Madagascar, Chinese Democracy, T.W.A.T. (There Was A Time), The Blues a I.R.S.
Novým kytaristou se stal virtuoso RON THAL alias Bumblefoot, který dříve mimo jiné vydával vlastní muziku, pracoval jako producent, skladatel a studiový muzikant. Axlovi ho prý doporučil sám Joe Satriani.
Koncerty GN'R v NYC byly úžasné, Axlovi to zpívá jako za starých časů – má zpátky ten skvělý nakřáplý hlas, ne jako verze 2002 – a kapela je nabušená a v plné síle...!
Robin Finck má novou image – dlouhé vlasy a vousy, Axl nosí své vlasy á la copánky/dredy v culíku, má rezavou bradku a vypadá skvěle. Během koncertu mimo jiné Axl řekl, že jak vidí, pár lidí s ním zpívá i nové songy – "downloading motherfuckers!". Při songu My Michelle se k Axlovi jako host přidal Sebastian Bach z bývalých Skid Row, který mu pomohl tím, že mu před druhou show sehnal skvělého hlasového technika, jelikož Axl předtím na krátkou dobu ztratil hlas a obával se, že by se musely ostatní show zrušit. Ale naštěstí to dopadlo dobře.
Druhá půlka – čili další dva koncerty těchto warm-up show – bude 15.5. a 17.5.06. Všechny už jsou samozřejmě vyprodané.

Květen 2006, část 3
Další datum koncertu – 7. června hrají Guns v Londýně! Tam hráli naposled v roce 2002. Další nové koncertní datum je 14. 6. na Bilbao Live Festivalu ve Španělsku.

Květen 2006, část 4
Neuvěřitelné. Axl si připravil pro fanoušky v Hammerstein Ballroom v NYC překvapení. Na čtvrté warm-up show (17.5.) se jako host objevil Izzy Stradlin a zahrál si s kapelou 3 songy – Think about you, Patience a Nightrain. Axl už to předtím trochu naznačoval v radiu u Eddieho Trunka i na předchozích show, ale nikdo nevěděl, zda se to opravdu uskuteční.
Další zpráva: GN'R zahráli tajnou poloakustickou show v NYC na narozeninové party herečky jménem Rosario Dawson. Zahráli akusticky 11 songů včetně novějších The Blues a I.R.S....

Květen 2006, část 5
Axl měl interview na KROQ rádiu, kde mluvil hlavně o tom, jak byl spokojen s akustickou show, kterou zahráli v NYC. Když se ho ptali, zda nové album opravdu vyjde letos na podzim, odpověděl: "Ano, rozhodně."
Také se 19.5. zúčastnil večírku Dior, kde se fotil s různými lidmi. Navíc také v klubu, kde hráli akustickou show, zlákal na drink přítelkyni jistého týpka, který z toho byl lehce nervózní – onoho týpka museli pak pro agresivitu vyhodit. Axl pak jeden song (You're crazy) věnoval z legrace právě jemu.

Květen 2006, část 6
GN'R hráli ve španělském Madridu, parádní show i přes dvouhodinové zpoždění zaviněné technickými problémy. Axl byl ve skvělé formě, setlist byl zhruba stejný jako v NYC.
Přidána data na letní koncerty v UK:
July 18th - Sheffield, Hallam FM Arena
July 19th - Newcastle, Metro Radio Arena
July 21st - Glasgow, Secc
July 23rd - Manchester, MEN Arena
July 25th - Birmingham, NEC
July 27th - Nottingham Arena
July 30th - London, Wembley Arena

Květen 2006, část 7
Guns N' Roses zahráli úžasný koncert na Rock In Rio 2006! Playlist byl podobný jako v Madridu, proběhly představovačky, pyrotechnické efekty při Live and let die atd., Axl byl v dobré formě a fanoušci šíleli... Koncert se dal sledovat i přes internet.

Červen 2006, část 1
Bylo potvrzeno, že jako předskokan bude na koncertech GN'R kromě Avenger Sevenfold hrát kapela Sebastiana Bacha, známého především z dřívějších Skid Row, kterého Axl pozval. "Baz" už takhle zpíval na letošních show s Axlem song My Michelle.
Izzy jako host nebyl pouze v NYC, hostuje i na některých dalších show.

Červen 2006, část 2
Download Festival v Anglii, kde GN'R hráli teď 11.6.06, byl také hodně zajímavý – bylo zde několik incidentů, ale koncert to byl prý skvělý, jeden z nejlepších. Byl zde opět Izzy, Axl ve skvělé formě, hodně nových songů, dlouhý playlist včetně songu Used to love her, Tommy roztřískávající baskytaru, Axl stěžující si na zvukaře atd.
Ten samý den ještě před koncertem byl Axl na závodu Formule 1 v anglickém Silverstonu. Poskytl zde rozhovor, ve kterém mimo jiné mluvil o tom, že rozhodně nebude žádný "reunion starých GN'R", o čemž se nedávno nepodloženě psalo na internetu. Další show v Německu by prý měla být příští rok.

Červen 2006, část 3
Guns N' Roses hráli 13. 6. 2006 v Praze! Bomba!!! Hrát začali kolem 23 h., po klasických předkapelách Avenger Sevenfold a Sebastian Bach Band. Setlist byl zhruba stejný jako na předchozích show, nehráli Madagascar a Rocket queen, jako přídavek před Paradise City zahráli I.R.S. Zvuk byl občas trochu horší (což je prý v Sazce celkem běžné), ale i tak to bylo špičkové, Axl perfektní, kytarová sóla Robina, Rona a Richarda a jako návštěva Izzy Stradlin.
Parádní show!!!!!
Axl mimo jiné gratuloval k fotbalovému výsledku 3:0, kdy jsme porazili USA, také mluvil k jednomu fanouškovi, který stále volal, aby k němu šel. Zazněly 4 nové songy: Better, The Blues, Chinese Democracy a I.R.S..

Červen 2006, část 4
Něco o Velvet Revolver: Nové album "Libertad" by mělo vyjít v červnu.
Guns N' Roses – hrají jeden koncert za druhým, a to tak, že jeden lepší než druhý... Po zatím posledních show v Polsku a Rakousku je 20.6. čeká Paříž, pak další koncerty a v červenci/srpnu několik show v Anglii včetně Londýna.
Na podzim by mělo proběhnout americké turné.

Červen 2006, část 5
Včerejší vystoupení GN'R v Paříži prý bylo jedno z nejlepších ze zatím proběhnuvších koncertů, obrovská show. Dnešní koncert ve Švýcarsku se musel odložit, protože Brain jede domů za těhotnou manželkou a čeká přírůstek do rodiny. Na koncerty se vrátí asi za 14 dní a do té doby ho bude zastupovat jiný bubeník, Frank Ferrer.
Ještě že některé show budou alespoň neoficiálně dostupné jako bootleg na dvd a dají se časem stahovat z internetu!

Červen 2006, část 6
Přidáno další datum na turné: GN'R zahrají jako headlineři na Rockwave festivalu v Řecku dne 10.7.2006.
Také už je známo jedno podzimní datum v Kalifornii a mluvilo se hodně o podzimním turné v Americe. Album by skutečně někdy koncem listopadu mohlo vyjít. Na internetových stránkách i všude jinde se o tom spekuluje ostošest, ale hlavní je, že to řekl sám Axl, a tentokrát se obecně neví o žádném důvodu, proč by to letos opravdu nemělo být.
Jak jeden novinář napsal: Hey Axl, put that thing out, it already sounds better than Velvet Revolver!

Červen 2006, část 7
Stockholmský incident: Axl byl zatčen 27. června ve Stockholmu kvůli rvačce s ochrankou v hotelu!!! Celá věc se později vysvětlila, Axla propustili druhý den ráno a ten pak místo zrušeného večírku kvůli incidentu zůstal ještě o 4 hodiny déle v letadle v Norsku, kam pak přijelo speciální auto s ledem, asi na oslavu. Poté s přáteli v pohodě vystoupil v norském Oslu a GN'R zahráli show, kde Axl celou věc patřičně komentoval.
Ochranka byla do hotelu přivolána, protože se prý Axl hádal s asistentkou, ale údajně nebyl spokojen s hotelem.
Na koncertě to okomentoval a hned potom spustili příznačně song Out ta get me, kde zpíval "so you can BITE me".
Axl to taky v hotelu prý trochu zdemoloval – hodil cennou starou vázu do zrcadla atd. Nakonec napadení ochranky zaplatil, aby mohla kapela v pohodě druhý den vystoupit v Norsku.
Good ol' Uncle Axl is back!
Nejlepší webové stránky (zatím): newgnr.com, chinesedemocracy.com, heretodaygonetohell.com, gunsnroses.us, gnrontour.com (+ oficiální "nečinné" stránky gnronline.com). (Pozn.: později i oficiální gunsnroses.com)

Červen 2006
- Merck Mercuriadis, známý manager a mluvčí kapely, vydal další tiskovou zprávu ohledně stockholmském incidentu. Je o tom, jak bylo chování švýcarské policie netaktní a vyděračské vůči Axlovi a celé kapele, jelikož policie věděla, že jsou v sázce koncerty, peníze atd. Uvidíme, zda se budou soudit.
- Axl se objevuje na veřejnosti s různými mladými kočkami... Zejména poslední dobou s jednou, na netu je i několik fotek.
- Všude možně různě na internetu se objevují zdánlivá konečná, platná a zaručeně jistá data vydání ChinDem v říjnu či listopadu, ale zatím nebylo žádné konkrétní datum oficiálně potvrzeno. Z Axlova rozhovoru víme zatím jen, že by to měl být Fall/late Fall...

Červenec 2006
10.7.
- Jedna skvělá show za druhou, také hodně lidí točící jakýsi materiál na dvd. Kdo ví, třeba by mohlo později i nějaké oficiální vyjít. Bylo by to namístě. Richard F. vzkazuje fanouškům, že "letošek bude ten rok" (pro Nové Album)!

16.7.
GN'R teď čeká miniturné v Anglii, v srpnu je koncertní pauza a už dříve bylo oznámeno první datum na turné v Americe. Někdy kolem září by se dal očekávat nový singl...

19.7.
Včera byl první koncert z miniturné v UK. Guns zahráli pouze jeden nový song – The Blues – a spekuluje se proč a jestli na dalším koncertu budou hrát víc nových věcí. Lidé už se také těší na podzimní turné v USA, které začne v září. Také už by se měl tento týden vrátit bubeník Brain.

24.7.
- Udál se "coin incident" v Newcastlu, kdy po Axlovi někdo hodil minci. Axl odešel, ale vrátil se, aby dokončili Nightrain, a stalo se to znovu. Pak skončili show, Axl se krátce rozloučil, žádné Paradise City. Fanoušci byli na ty dva, kteří to hodili, asi pořádně naštvaní. Nicméně pak přišly další show, např. Glasgow, kde bylo vše bombastické, prý úžasný koncert i atmosféra a zahrány 4 songy z nadcházejícího alba.
- Poslední koncert této Evropské části bude 30.7. v Londýně, a pak už je ohlášeno první datum v Americe – koncert v Kalifornii, 23.9.2006. V té době už by se dal očekávat nějaký ten singl, ale kdo ví. Nicméně album by snad v říjnu či listopadu mohlo vyjít, tentokrát už snad opravdu ano. Hlavně, když to bude letos!

31.7.06
- Poslední koncert evropské části turné byl v Londýně, Wembley, 30.7. Ještě před tím proběhla surprise akustická show, něco jako v NYC v květnu. Koncerty to byly skvělé, ale na posledním se udál další drobný "incident". Při (asi) předposledním songu Nightrain Axl náhle odešel a už nedozpíval zbytek. Místo něj tam naběhl kámoš Sebastian Bach, který odzpíval zbytek i celou Paradise City! Poté přišel Merck a řekl fanouškům, že Axlovi nebylo dobře, nízký krevní tlak atd. Ve skutečnosti se to jeví tak, že Axl a spol. totiž po akustické show dost flámovali a spát šli až nad ránem, a pak zbývalo jen několik málo hodin do koncertu, takže Axl pak zpíval s kocovinou. Ale jinak to podle svědků bylo až na ten konec skvělé a Axl zpíval perfektně.
Holt prostě Sex & Drugs & Rock n' Roll!!!
- Teď tedy víme o prvním zářijovém datumu prvního letošního amerického koncertu a pak se uvidí. Tou dobou už by se daly očekávat různé novinky ohledně alba a posléze popřípadě i turné na podzim a příští rok. Uvidíme. Doufáme v to.

Srpen 2006
1.8.06
Podle nových zpráv Axlovi opravdu nebylo dobře (krevní tlak) už předtím a doktor mu dokonce doporučil poslední show nehrát, ale na to Axl odpověděl:
"Fuck that, I have a show to do and I am not missing it."
Yes! To je Rock n' Roll!
Axl pak také měl prohlášení, kde zhodnotil skvělou evropskou část letošního turné a řekl, že se těší na Ameriku v září – takže teď už je US turné oficiální!

9.8.
Guns N' Roses: Podle statistik byl nejdelší koncert z letního evropského turné Novarock v Rakousku. Teď je tedy měsíc odpočinku. Jednotliví členové jsou zpátky v USA, Axl byl prý krátce viděn, jak flámuje v Londýně, ale touto dobou už asi také bude v Americe. Během tohoto měsíce se dá očekávat nějaká zpráva o dalších datech koncertů v USA (známe zatím jediné datum, 23. září). Tam už bude hrát opět bubeník Brain, Frank evropské turné dohrál až do konce. Taky by mohl vyjít singl ...a mohly by se objevit nějaké zprávy o oficiálním datu vydání desky. Zatím se ohledně tohoto nejvíce spekuluje o datu
13. listopadu 2006, ale je to opět nepodložené. Je docela zábava sledovat, jak se takováto data občas objevují v některých britských a amerických hudebních obchodech – a lidé si tam prý můžou album už předem zamluvit...
Velvet Revolver: Nové koncepční album Libertad by mělo vyjít někdy letos v srpnu/září.
17.8.
- Na německém televizním kanálu WDR dávali skoro celé vystoupení GN'R na Rock Am Ring z 2.6.06 a nyní je to postupně volné ke stažení na internetu. Je to tzv. pro-shot (televizní) a dá se sehnat snad i v dvd kvalitě (nebo kvalitně převedené do formátu .avi), navíc jsou tam mj. čtyři z novějších songů!
- Axl udělal "surprise" návštěvu v The Teenage Cancer Trust Ward – ve středisku pro léčbu rakoviny u mladých lidí (nemocnice v Londýně). Mluvil s jednotlivými pacienty, ptal se je na léčbu atd.

GN'R – Potvrzena nová podzimní koncertní data:
16. září – Las Vegas, The Joint
17. září – Las Vegas, The Joint
20. září – San Francisco, The Warfield
21. září – San Francisco, The Warfield
23. září – KROQ, California (jak už víme)

24.8.
- Další koncertní data v Americe!!!
Sept 16 - Las Vegas, NV / The Joint
Sept 17 - Las Vegas, NV / The Joint
Sept 20 - San Francisco, CA / The Warfield
Sept 21 - San Francisco, CA / The Warfield
Sept 23 - Devore, CA / KROQ Inland Invasion
Sept 27 - Fresno, CA / Save Mart Center
Sept 29 - Bakersfield, CA / Rabobank Arena
Sept 30 - Reno, NV / Reno Events Center
Oct 2 - Sacramento, CA/ ARCO Arena
Oct 5 - San Diego, CA / iPayOne Center, Sports Arena
- Tato koncertní data byla přidána i na oficiální stránku od Interscope records, gnronline.com – po velmi, velmi dlouhé době nový update.
- Axl měl interview na rádiu KROQ, kde mluvil o proběhnuvším Evropském turné.
- Richard Fortus odpovídá na některé emaily a říká, že by v budoucnu mohli hrát song Civil War a také že budou v lednu 2007 hrát v Brazílii.

26.8.06
Axl Rose bude jako jeden z prezentérů (komentátorů) na letošní MTV Video Music Awards 2006! Show bude 31.8.06 v NY.

Září 2006
2.9.
Axl Rose se skutečně na chvíli objevil na avizované MTV VMA, kde uváděl kapelu The Killers. Přišel tam a uvedl se svým tradičním "Do you know where the fuck you are?!", bylo to úžasné (Mtv ale bohužel vystřihlo slovo fuck, čímž videozáznam pěkně zkazili...). Poté podal v zákulisí krátké interview, kde mimo jiné opět říkal, že album bude letos a také že 24. října začíná americké turné, přičemž nějaké show hrají už předtím (viz rozpis výše).

8.9.
Axl Rose a Merck opouští společnost Sanctuary. Doufejme, že rozchod se společností nebude mít vliv na vydání alba.

14.9.
GN'R – přidána nová data na US turné:
Oct 20 - Jacksonville, FL / Veterans Memorial Arena
Oct 22 - Nashville, TN / Gaylord Entertainment Center
Oct 24 - Sunrise, FL / BankAtlan
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 38
Join date : 23. 03. 16

https://gnrforever.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru

- Similar topics

 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru